První turnaj integrované boccii se konal v tělocvičně ZŠ Nová Paka a za náš klub nastoupila v 1. kole tři družstva. Extraligu zastupovalo družstvo HSC VM Františka Malce, 1. ligu družstvo Vel Mez Autocolor Jardy Polívky a Stacionář Zdislava Zbyňka Slámy a 2. ligu nováčci družstvo Michaely Brabcové – Brabčáci, kteří se ovšem museli z pracovních důvodů na poslední chvíli odhlásit.

Velkomeziříčským boccistům se v prvním kole vedlo a obsadili stupně vítězů. V extralize si třetí místo vybojovalo družstvo HSC VM František, Veronika a Petr Malcovi. V první lize krásné čtvrté místo obsadilo družstvo Vel Mez Autocolor ve složení Jaroslav Polívka, Bohumír Dvořák a Pavel Chovanec. Šesté místo vybojoval Zbyněk Sláma se spoluhráčkou Kateřinou Zdražilovou a Jindřiškou a Aloisem Slámovými. Tohoto turnaje se celkem účastnilo 25 družstev z celé České republiky a naši hráči se opět ukázali v dobrém světle.

Velkomeziříčský klub děkuje všem sponzorům, kteří naše aktivity v této sezóně finančně podporují, městu Velké Meziříčí, Kraji Vysočina, MŠMT, firmě Wiegel CZ žárové zinkování s.r.o., obci Vídeň. Mediálnímu partneru novinám ,,Velkomeziříčsko“ a internetovým novinám ,,Noviny VM.cz“.

   
© HSCVM